Така колеги, разбрах че колата ми има 2 катализатора нямам проблем с тях и вървежа си е супер. Въпроса ми е мога ли да махна единият (който се пада при средното гърне) и да го махна заедно с гърнето и на тяхното място да сложа мека връзка за по лесно извеждане на газовете и за крайно гърне да взема някакво спортно, че не мога да го гледам това нейното оригиналното (прилича ми на някаква тенджера отзад...). Плюсове и минуси ще има ли ? Знам че звука ще се промени, но освен него друга промяна ще има ли ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за премахване на средно гърне?
Collapse
X
-
Въпроса ми е мога ли да махна единият (който се пада при средното гърне) и да го махна заедно с гърнето и на тяхното място да сложа
Слагаш просто тръба !
за крайно гърне да взема някакво спортно
Слагай смело !
Според гърнето ще докараш и звука !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
-
А вместо тръба не може ли мека връзка от тези където са спираловидни вътре за да подпомогне за лесно извеждане на газовете? А и друго да попитам колко мм. е генерацията на ЖТД-то ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
-
"А вместо тръба не може ли мека връзка от тези където са спираловидни вътре за да подпомогне за лесно извеждане на газовете?"
Може да сложиш каквото си искаш, няма да промениш нищо !
Тръбите са ф53Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
Comment